Om oss

Et komplett rekrutteringsverktøy som setter kandidaten i fokus

80K+
Jobbsøkere

100+
Kunder

6 år
Siden oppstart

Dette er CVideo

Et moderne rekrutteringsverktøy der jobbsøkere kan lage sin egen video-CV. Med dyktige utviklere, en nysgjerrig selskapskultur og markedsledende teknologi er vi ditt beste valg til å hjelpe deg og ditt selskap med rekruttering.

Vi er genuint opptatt av rekruttering og har gjort omfattende forarbeid for å komme hvor vi er i dag. CVideo har blitt utviklet under tett dialog med seriøse aktører i markedet. Disse aktørene har høye standarder, og det er nettopp derfor vi valgte de.

Hvorfor bruke video til rekruttering?
Rekruttering er under endring, og flere arbeidsgivere er mer opptatte av at personligheten til kandidatene skal passe stillingens natur, eller selskapskulturen generelt. Hos CVideo vil dine jobbsøkere lage sin egen video-CV, noe som gir deg og din bedrift muligheten til å ta personlighet i betraktning.

Video er ingen erstatter for den tradisjonelle CV, men et supplement. Det vil bidra til å gi dere et større totalinntrykk av kandidatene.

Hva sier jobbsøkerne?
En bedrift som skal rekruttere dyktige medarbeidere må aldri glemme opplevelsen til arbeidssøkerne. Jobbsøkere sin opplevelse av søknadsprosessen har alltid vært en høy prioritert for oss. Vi kan med glede si, etter å ha tatt hundrevis av stikkprøver, at tilbakemeldingen vi får i dag er gjennomgående positiv.

Kandidatene liker at det er intuitivt, og at de får muligheten til å uttrykke seg bedre via video. Arbeidssøkere trives best når de søker via CVideo!

Veien videre
Selv om vi er stolte over kvaliteten vi leverer i dag, er vi på ingen måte ferdige med utviklingen av verktøyet. Vi er alltid nysgjerrige på våre kunders forslag, og din bedrift kan dermed ha innflytelse på videreutviklingen av verktøyet.

Tiden vi lever i er under stadig endring, og vi står for første gang over en eksponentiell teknologisk vekst. CVideo vil alltid jobbe for å ta del i utviklingen og tilpasse seg mulighetene som åpner seg. Hvis du og din bedrift er opptatt av det samme, så er vi en god match.

CVideo er nå et oversiktlig, intuitivt og levende verktøy som gjør rekrutteringen effektiv og morsom.

Gjør deg og din bedrift en tjeneste. Velg CVideo.