Rekruttering

Gjør jobben selv med et godt verktøy!

Ansetter ditt selskap mer enn 3 personer i året? Da er det på tide å implementere et godt system for rekruttering. 

Rekruttering har i mange år vært tidkrevende, kjedelig og rotete. Men digitalisering har gjort hele prosessen engasjerende, morsomt og lett. 

Trenden for å anskaffe et system for rekruttering er økende, fordi selskaper innser at de kan tiltrekke, vurdere og ansette kandidater helt på egenhånd. 

Her er 8 gode grunner til at ditt selskap trenger et system for rekruttering:


Tiltrekk kandidater med en profesjonell karriereside

Hva møter jobbsøkere etter å trykke på “karriere” på deres hjemmeside? Employer branding er viktig, og med et godt system for rekruttering kan dere markedsføre arbeidsplassen med en profesjonell karriereside. 

Automatiske svar og gruppemeldinger

Kommunikasjon med kandidater er viktig i rekruttering. Jobbsøkere vil gjerne ha en bekreftelse om at søknaden er levert. Spar verdifull tid ved at deres jobbsøkere får automatiske og personifiserte svar.

Skal du sende melding til 40 kandidater på en gang? Med et system for rekruttering får du gjort dette på noen tastetrykk.

Bedre samhandling med kollegaer

E-poster som blir sendt frem og tilbake er en rotete måte å jobbe på. Når dere deler tilgang til samme system for rekruttering, så blir samhandlingen organisert og effektiv. 

Viktig statistikk

Kommer deres jobbsøkere fra hjemmesiden deres, Finn.no, LinkedIn eller sosiale medier? Ved hjelp av statistikk så ser du hvor jobbsøkerne kommer fra. Nå vet du hvor det er mest effektivt å markedsføre stillingene deres.

Se personlighet med Video-CV

Hvis du velger riktig system for rekruttering kan jobbsøkere lage sin egen video-CV i søknadsprosessen. Du velger om video-CV skal være obligatorisk, valgfritt eller ekskludert per stilling.

GDPR ivaretatt

Rekruttering via e-post gjør det er tidkrevende å ivareta personvernregler. Med et godt system for rekruttering er kandidaten selv i førersetet over sine egne opplysninger, siden de til enhver tid kan slette sin søknad. Dette er essensen av å følge personvernreglene.


Bedre kandidatopplevelse

Jobbsøkere foretrekker å søke på stillinger via et godt verktøy for rekruttering. Det er viktig at søknadsprosessen har færrest mulig klikk til mål, og at systemet har smarte integrasjoner som henter vitnemål og husker deres lagret CV.


Hold dialog med jobbsøkere

En god organisert oversikt over deres kandidatbase er gull verdt når dere plutselig skal ansette en ny medarbeider. Med et system for rekruttering har du et oversiktlig bibliotek med kandidater som har vist interesse for ditt selskap.

Er du ikke overbevist enda?
Over 100 norske selskaper har valgt CVideo som rekrutteringsverktøy. Prøv kostnadsfritt, uten videre forpliktelser.


Noen av våre kunder

Kunder