En videoserie om

Rekruttering, Employer Branding og HR-Tech

Bli bedre kjent med CVideo

Aktuell episode

Burde en toppleder engasjere seg i rekruttering? Hør hva Rune Bjerke erfarte etter sin fartstid som administrerende direktør i DNB.

Episode 1: Employer Branding - Hans Petter Stub

Et arbeidsmarked i endring -  Hva er employer branding og hvorfor er det så viktig?

Episode 2: Hva er god onboarding? - Amin Fard

Hvorfor er onboarding så viktig, og hva kan vi gjøre bedre? Sammen med en ledende forsker på feltet har Amin skrevet en bok om dette viktige emnet.

Episode 3: Arbeidsplassen etter Corona

Med stillingen “folk og kultur” har Aud Elin ansvaret for dette. Hun snakker om hvordan RiksTV tilpasset seg under Corona, og hvordan de planlegger det nye arbeidslivet.

Episode 4: Motivasjon - Erik Bertrand Larssen

Burde næringslivet satse på coaching av ansatte? Erik deler sine erfaringer etter å ha hatt flere tusen coaching samtaler med blant annet idrettsutøvere og næringslivstopper.

Episode 5: Rekruttering av Generasjon-Z - Johanne Ekrol Lofthus

Tanker og refleksjoner fra en avgangselev innen HR om hvordan vi skal snakke til hennes generasjon.

Episode 6: Mangfold i rekruttering - Chris Hovde

Hvorfor og hvordan skal virksomheter rekruttere for mangfold? Chris Hovde kommer med mange gode poenger som ledere og rekrutterere burde ta med i betraktning.

Episode 7: Endringsledelse og kultur

Hvordan utfordre normalen gjennom endringsledelse? Anita deler erfaringer og utfordringer gjennom hennes kjente karriere i Innovasjon Norge.

Episode 8: Rekruttering med stories - Kristoffer Lande

Hvordan tiltrekke jobbsøkere på en kreativ, rimelig og effektiv måte? Kristoffer snakker om hvordan bruk av stories i rekruttering kan gi deg et konkurransefortrinn.

Episode 9: Burde HR være i ledelsen? - Mette Hopsdal

Hvordan og hvorfor skal HR involveres i ledelsen? Mette deler tanker rundt hvordan HR burde ta mer initiativ og hvordan tradisjonelle ledelsesgrupper må begynne å tenke nytt med å inkludere HR i ledelsen.

Episode 10: Rekruttering fra en toppleder

Burde en toppleder engasjere seg i rekruttering? Hør hva Rune Bjerke erfarte etter sin fartstid som administrerende direktør i DNB.

Episode 11: Rekruttering av utviklere

Episode 12: Engasjerende stillingsannonser